Vic: Kahva
Ulazi hrvat u kafanu u Sarajevu:
-Molim vas jednu kavu!
-Nema!
-Kako nema, pa sta piju svi ovi ljudi?!
-Kahvu!
-Pa zar to nije isto?!
-Jel isto da ja tvoju zenu POVALIM il POHVALIM?!
Video Kategorije
Blogovi
Logiranje
Korisnicko Ime

LozinkaJos Niste Clan?
Kliknite Ovde da se Registrujete.

Zaboravljena Lozinka?
Zatrazite Novu Ovde.
Dobrodosli!
Dobro Vece Gost
Dobro Vece
Trenutno je 22:44
Vremenska Prognoza!
RADIO KONJICANKA
*
IZABERITE PLAYER ZA SLUSANJE
*
Winamp windows Media Player Real Player QuickTime
*
*

*
Ulaz Za Chat
Foto Konjicanka
Porukice
Morate biti logirani da upisete poruku.

30-08-2014 18:11
batting

25-08-2014 07:15
Hvala Bombyca...

24-08-2014 04:50
Pozz Rima dd!

22-08-2014 04:45
Pozdrav...

30-07-2014 13:14
cherring

IP
IP'
Zlata: Muškarci mi ne plaćaju rastanak
Zlata: Muškarci mi ne plaćaju rastanakZlata Petrović (52) ne može da veruje da je njen bivši muž, voditelj Zoran Pejić Peja javno rekao da joj posle razvoda svakog meseca isplaćuje po 2.500 evra mesečno na ime alimentacije za njihovog sina Jovana.
Sandra Afrika: Za noć zaradim 3.000 evra
Sandra Afrika: Za noć zaradim 3.000 evraNakon brojnih pitanja odakle joj tolika imovina i luksuzne stvari, otkrila je da vredno rad i odlično zarađuje.
Velika prašina se podigla oko imovine mlade i atraktivne pevačice Sandre Afrike, koja se i prethodnih nekoliko meseci sretala sa pitanjima o imovini, budući da poseduje nekoliko nekretnina, luksuzan auto, jahtu.
Stiže lijek koji i najsmrtonosnije bakterije ubija za nekoliko sekundi!
Stiže lijek koji i najsmrtonosnije bakterije ubija za nekoliko sekundi!Naučnici su uspjeli da razviju lijek koji je alternativa antibioticima, i to, kako se do sada pokazalo, vrlo uspješna - bakterije uništava efikasno i brzo.
Tužna muzika izaziva pozitivna osjećanja
Tužna muzika izaziva pozitivna osjećanjaSlušanje tužne muzike izaziva osjećanja sreće i zadovoljstva, tvrde istraživači sa Univerziteta u Berlinu, javlja Anadolu Agency. Časopis "Plos One" objavio je rezultate istraživanje koje je obuhvatilo slušanje tužne muzike i osjećanja koje ona izaziva.
Supružnici preminuli u razmaku od 40 minuta nakon 65 godina braka
Supružnici preminuli u razmaku od 40 minuta nakon 65 godina brakaBračni par Poss upoznao se 1948. godine. Italvino je, kaže unuk, odmah znao da će oženiti Divu. Imali su 10 djece i 14 unuka. Članovi obitelji rekli su da je njihov brak bio jako romantičan
Ivana Radovniković: Prva bračna noć bila je super, spavali smo k'o topovi
Ivana Radovniković: Prva bračna noć bila je super, spavali smo k'o topoviNisam nosila nešto staro, posuđeno i plavo, samo novo, novo i novo, rekla je Ivana Radovniković u svom prvom javnom pojavljivanju nakon udaje za glazbenika Stjepana Markovića i povratka s medenog mjeseca...
Neda Ukraden: Dosadni muževi stvaraju bore
Neda Ukraden: Dosadni muževi stvaraju boreGrozim se predrasuda da žene, kada nakupe godine, budu otpisana bića. A kad dođu unuci, već su kao stare i samo se čeka da umru - rekla je Neda Ukraden (64).